Eindopdracht Project Rembrandt 2019


‘Een Vallend Boek’ schilderij Sebas Project Rembrandt

Een inkijkje in het proces van het maken van het schilderij ‘Een Vallend Boek’ voor de schildercompetitie Project Rembrandt.

Een Vallend Boek. 2019.

Een Vallend Boek. 2019. Olieverf op doek, 160 x 200 cm.

“Meer dan één op de drie studenten heeft een verhoogde kans op een burn-out. Dat is tweeënhalf keer zoveel als de gemiddelde Nederlander”, aldus de schilder van dit doek, Sebas.
Sebas, 21 jaar en student kunstgeschiedenis, interviewde verschillende medestudenten die een burn-out of depressie hebben gehad. Aan de hand van hun verhalen toont hij ons een verbeelding van een burn-out en depressie.

Sebas wint Project Rembrandt

Sebas is de winnaar van Project Rembrandt 2019 🎉🎨De eerste reactie van Sebas: "Wat een eer om te worden uitgeroepen tot winnaar van Project Rembrandt! De jury, mede-kandidaten en iedereen van de productie bedank ik graag voor deze leuke, avontuurlijke en leerzame tijd. Mijn dank gaat in bijzonder uit naar mijn docent Jaap Godrie. Hij heeft mij ontzettend veel geleerd, geweldig gecoacht en geïnspireerd. Ook heb ik genoten van alle leuke reacties en de support van de kijkers. Ik ben ontzettend dankbaar."

Geplaatst door Project Rembrandt op Vrijdag 5 april 2019

Een Vallend Boek in het Rijksmuseum


Het schilderij ‘Een Vallend Boek’ heeft van 9 april tot 22 april in het atrium van het Rijksmuseum gehangen.

Het werk is opnieuw in het Rijksmuseum te bezichtigen geweest van 15-07 t/m 15-09 tijdens de tentoonstelling ‘Lange Leve Rembrandt’!

Neem contact met mij op

captcha

adminEen Vallend Boek